Blog,  Egyéni vállalkozóknak,  Facebook tanácsok,  Marketing szolgáltatások

3 éves a vállalkozásom

Boldog harmadik születésnapot ünneplünk! Az én vállalkozásom idén ünnepli a harmadik évét, és szeretném megosztani veletek ezt az utazást.

Női vállalkozásként 2020-ban, a pandémia közepette indítottam el az online marketing tanácsadói vállalkozásomat. Az első időszak nehézségei között szerepelt az ügyfélkör felépítése, miközben kisfiammal, aki akkor 3 éves volt, foglalkoztam. Az ovis és bölcsis évek váltakozása, valamint a betegségek miatt egyensúlyoznom kellett a feladatok között. Ugyanakkor, nem hagytam abba a tanulást, és elvégeztem a Metropolitan Egyetemen a Digitális Marketing szakot, valamint sok külföldi online tréningen is részt vettem.

2021-ben  fél évre Dániába költöztünk a családommal. Azonban, 2022-ben visszatértem az üzleti életbe, és még több energiával, motivációval és tudással vágtam neki a kihívásoknak. Azóta vendég oktatóként is meghívtak számos helyre, többek között a Gerilla Mentor Klubba Canva tréninget, az Excelneked oldalra pedig Mailchimp tréninget tartottam.

Mindezek mellett, 2022-ben elkészült saját, online Mailchimp tréningem, mely elérhető a www.treningvallalkozoknak.hu oldalon. Emellett, egy Facebook csoportunk is van a kedves kolléganőmmel, Eventet Marketing Vikivel, melyet 2021-ben alapítottunk, hogy támogassuk a vállalkozókat a Facebook üzleti oldallal kapcsolatban. Több helyre hívtak vendég oktatónak, Canva és Mailchimp tréningeket tartottam, valamint elkezdtem a Domán Zsolt UVF programját.

Az ügyfélköröm folyamatosan növekszik, és egyre több elégedett ügyféllel dolgozom együtt. Több száz Facebook hirdetést készítettem, és számos social media bejegyzést publikáltam. Ezen kívül több száz stratégiát dolgoztam ki, hogy ügyfeleimnek segítsek a növekedésben.

Nagyon büszke vagyok arra, amit eddig elértem! A Facebook oldalam követőinek száma mára meghaladja a 990 főt, az Instagram oldalamon pedig már több mint 1400 követő van. A YouTube csatornám feliratkozóinak száma pedig már meghaladja a 1000 főt. Folyamatosan szervezek webinárokat és workshopokat vállalkozó nőknek, és még az idei évben egy televíziós műsorba is meghívtak, hogy szerepeljek.

Remélem, hogy inspiráló tudok lenni azzal, hogy a nehézségek ellenére sem adtam fel, és mindig továbbra is azon dolgoztam, hogy fejlődjek és bővítsem a vállalkozásomat. Arra ösztönző példaként szolgálhatok mások számára, hogy még akkor is, ha a körülmények nehéznek tűnnek, ha van kitartás és elszántság, akkor minden akadály legyőzhető. Az online marketing és tréning szakma dinamikusan fejlődik, és nagyon örülök, hogy a női vállalkozók számára segíthetek abban, hogy sikeresek legyenek és kiteljesedjenek.

Az elmúlt három évben sok kihívással és tanulással teli időszakot éltem át, de még mindig nagyon szenvedélyesen dolgozom az online marketing területén. 2023-ra azt tervezem, hogy még inkább fókuszálom a figyelmemet az ügyfeleimre, és további szolgáltatásokat kínálok nekik. Az új tréningemmel, a Mailchimp programról szóló online tanfolyammal, és a további workshopjaimmal célom, hogy minél több vállalkozónak segítsek abban, hogy hatékonyabbá és sikeresebbé tegyék online jelenlétüket. Emellett arra is törekszem, hogy növekedjek a személyes és szakmai fejlődésemben, és további tréningeken, workshopokon vegyek részt, hogy mindig naprakész legyek az online marketing területén. Köszönöm, hogy olvastál!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük