Hirdet(N)ők Facebook Hirdetési Mentorprogram

(csak női vállalkozóknak!)

Ma arra van szükséged, hogy a vállalkozásod folyamatosan pénzt termeljen, hiszen az anyagi biztonság alapja a jövő tervezésének. De hogyan érheted el ezt?

A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád…

A Facebook hirdetési mentorprogrammal megtanulhatod, hogyan juttass több ügyfélhez, hogyan építhets ki hatékony hirdetési stratégiát, és hogyan teremthets stabil, folyamatos bevételt.

Egyedülálló programom 4 hét alatt átvezet a Facebook hirdetések alapjaitól az optimalizáláson át egészen a gyakorlati alkalmazásig. Ha megérted, hogyan működik a Facebook hirdetési rendszere, és hogyan használhatod azt hatékonyan, akkor több vevőt és nagyobb bevételt generálhatsz a vállalkozásod számára.

Te is szeretnél több ügyfelet és stabil bevételt Facebook hirdetéseken keresztül?

Talán már rengeteg könyvet elolvastál a témában, online kurzusokon vettél részt, de még mindig nem érzed, hogy kiaknáztad volna a Facebook hirdetésekben rejlő potenciált? Vagy egyszerűen csak túl időigényesnek találod a hirdetések beállítását, folyamatos követését, és szeretnél egy olyan rendszert, ami minimális beavatkozással hozza a várt eredményeket?

Vagy talán pont az ellenkezőjét érzed: szívesen töltöttél volna több időt a Facebook hirdetésekkel, de egyszerűen nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Talán már próbálkoztál is, de a hirdetések nem hozták a várt eredményeket?

Ez a Facebook hirdetési mentorprogram segít neked megoldani ezeket a problémákat.

A mentorprogramban résztvevők megtanulják, hogyan alkalmazzák hatékonyan a Facebook hirdetéseket vállalkozásukban, hogyan építsenek ki eredményes hirdetési stratégiát, és hogyan teremtsenek stabil, folyamatos bevételt. Ezáltal a Facebook hirdetések nem csupán költséget jelentenek, hanem befektetést vállalkozásukba, ami megtérül.

Az időhiány okozta stressz👎

Már annyi minden van a tányérodon, hogy egyszerűen nincs időd a hirdetésekkel is foglalkozni? Esetleg úgy érzed, az időd és energiád nagy részét felemészti a hirdetések létrehozása és menedzselése? Nem vagy egyedül ezzel a problémával, és a mentorprogram erre kínál megoldást.

Hatékony és időtakarékos Facebook hirdetéskezelés👎

Szeretnéd, ha a Facebook hirdetések nem jelentenének többé stresszt számodra, hanem egy időtakarékos és hatékony eszközt jelentenének a vállalkozásod növekedéséhez? A mentorprogramban pont erre tanítalak meg!

Az eredménytelen hirdetések okozta csalódottság👎

Fájdalmas látni, hogy a hirdetéseid nem hozzák a várt eredményeket, hiába fektettél bele időt és energiát? Segítek, hogy megtaláld, mi hiányzik a sikeres hirdetési kampányodhoz!

Eredményes és bevételt generáló Facebook hirdetések👎

Szeretnéd, ha a hirdetéseid stabil és folyamatos bevételt generálnának a vállalkozásod számára? Ebben is segít a mentorprogram!

Facebook Hirdetési Mentorprogram

Facebook Hirdetési Mentorprogram

Tematika:

 A Facebook hirdetések alapjai

Az első héten belevetjük magunkat a Facebook hirdetési platformjának alapjaiba. Megtanulod, hogyan készíts új hirdetési kampányt, hogyan alakíts ki célközönséget, és milyen formátumok, hirdetési típusok állnak a rendelkezésedre.

 Stratégia és tartalom

A második héten a stratégia és tartalom kerülnek fókuszba. Megtanulod, hogyan állítsd össze a hirdetési stratégiádat, hogyan határozd meg a hirdetési céljaidat és hogyan tervezz vonzó hirdetéseket, amelyek felkelthetik a célközönséged érdeklődését. *új* Vonzó hirdetések készítése a ChatGpt és Canva segítségével! Ezekről is tanulunk! *új*

 Mérés és optimalizálás

A harmadik héten a mérésre és az optimalizálásra koncentrálunk. Megtudod, milyen mutatókra érdemes odafigyelned, hogy megtudd, milyen hatékonyak a hirdetéseid, és hogyan optimalizálhatod őket a legjobb eredmények érdekében.

 Gyakorlat és értékelés

Az utolsó héten a gyakorlati tudásodat és a tanultakat teszteljük. Ezen a héten lesz lehetőséged arra, hogy saját hirdetési kampányt indíts, majd elemezzük az eredményeket, és végigvesszük, mit tanultál az elmúlt hetekben.

Az alábbiakban bemutatott szakaszokat tartalmazza a mentorprogram. Minden héten egy új témakört fedezünk fel, hogy a legtöbbet hozhasd ki a Facebook hirdetésekből

Helyszín: Google Meet

Következő csoport indulásáig hátralévő idő:

nap
óra
perc

Segít a döntésben a témához kapcsolódó ingyenes webinár felvétele:

A Facebook Hirdetési Mentorprogram segítségével egyszerre tudsz majd:

Stratégiát tervezni ✔️

Hatékony hirdetéseket létrehozni ✔️

Eredményeket mérni és optimalizálni ✔️

Gyakorlatban alkalmazni a tanultakat ✔️

🎯 Stratégiai tervezés 

A mentorprogram segítségével megérted és megtanulod, hogyan építsd fel a saját Facebook hirdetési stratégiádat. Ez magában foglalja a célcsoport meghatározását, a hirdetési célok kitűzését és a hirdetési költségvetés beállítását. A jól megalapozott stratégia az alapja a sikeres hirdetési kampánynak. (Lesz saját stratégiád végre) 

🤞 Hatékony hirdetések létrehozása 

A programon megtanulod, hogyan készítsd el a vonzó és meggyőző hirdetéseket, amelyek felkelthetik a célközönséged érdeklődését. Megismered a hatékony hirdetési szövegírás és képi anyagok készítésének fortélyait, valamint azokat a technikákat, amelyek segítségével növelheted a hirdetéseid hatékonyságát. (ChatGpt és Canva) 

📉Eredmények mérésének és optimalizálásának képessége 

Az oktatóanyagok segítségével megismered a hirdetések teljesítményének mérését és azok optimalizálását. Megtanulod, hogyan értékelheted ki a hirdetéseid hatékonyságát és hogyan finomíthatsz rajtuk, hogy a legjobb eredményeket érjed el. Az adatvezérelt döntéshozatal képessége nélkülözhetetlen a hatékony marketing stratégiához.

💻Gyakorlati alkalmazás 

A tanultakat gyakorlatban is alkalmazni tudod majd, a program végére pedig képes leszel önállóan létrehozni, futtatni és értékelni a saját Facebook hirdetési kampányaidat. Így nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is megtapasztalhatod a Facebook hirdetések erejét. (Folyamatos gyakorlat)

Igaz rád ezek közül bármelyik?

„Sok időt és energiát fektetek a Facebook hirdetésekbe, de nem látom a visszatérését.”

„Megpróbáltam hirdetni a Facebookon, de nem értem, hogy működik. Egyszerűen túl bonyolult.”

„Már több hirdetést is futtattam, de úgy tűnik, nem érem el a megfelelő célcsoportot.”

„Nem értem, hogyan értékeljem ki a hirdetéseim eredményeit. Sok adat és statisztika van, de nem tudom, hogy mit jelentenek.”

Bónuszok a részvevőknek:

Állítsd be profin a célközönséget! 4900 forint értékű ajándék.
Online Marketing ABC kurzus 12.990 forint értékben
Instagram hirdetés mini tréning! 5600 forint értékű ajándék.

Csak a bónuszok összértéke: 23.490 forint!!

Facebook Hirdetés Mentorprogram Árak:

Teljes áron

2024.-ben 69.990
huf 69.990
  • 4 hetes ÉLŐ mentor program
  • Heti online órák
  • Gyakorlat és egyéni feladatok
  • Több mint 20.000 forint értékű bónusz ajándék
  • Kizárólag női vállalkozók lesznek a csoportban
  • Közvetlenül tanulhatsz szakértőtől
  • Mélyreható ismereteket szerzel meg
  • Bónusz: Instagram hirdetési mini tanfolyam 5600 ft értékben
  • Bónusz: Facebook hirdetéshez célközönség tervező videós anyag 4900ft értékben
  • Bónusz: Online marketing ABC online tanfolyam 12.990 ft értékben

Jelentkezési határidő: 2024.09.01-ig lehet csatlakozni és a kurzus díj befizetésével tudod a helyed lefoglalni!

De ki vagyok én és miért is kéne hinned bennem?

A nevem Lukovics Dóra, @onlinemarketingdori. Több éve segítem női vállalkozó társaimat online marketingben: 20+ elégedett ügyfél, 300+ Facebook hirdetés! Most is több ügyfelem hirdetését kezelem, napi szinten. Igazából ezzel kelek és fekszem! 🙂 Folyamatosan képzem magam, hogy én legyek a legjobb egy napon. YouTube-n a Canva videóim első helyen állnak! Jelenleg főként női vállalkozóknak segítek online marketing témában, vevőszerző rendszerek kiépítését vállalom és egyéni tanácsadásokat is tartok. Célom, hogy minden vállalkozó megismerje az online marketing trükkjeit, és szépségeit. A marketing ne mumus legyen, hanem egy jól működő eszköz a kezükben, melyet szívesen és jól használnak.

De ki vagyok én és miért is kéne hinned bennem?

A nevem Lukovics Dóra, onlinemarketingdori. Több éve segítem női vállalkozó társaimat online marketingben: 20+ elégedett ügyfél, 300+ Facebook hirdetés! Folyamatosan képzem magam, hogy én legyek a legjobb egy napon. YouTube-n a Canva videóim első helyen állnak! Jelenleg főként női vállalkozóknak segítek online marketing témában, vevőszerző rendszerek kiépítését vállalom és egyéni tanácsadásokat is tartok. Célom, hogy minden vállalkozó megismerje az online marketing trükkjeit, és szépségeit. A marketing ne mumus legyen, hanem egy jól működő eszköz a kezükben, melyet szívesen és jól használnak.

Kinek való a Facebook Hirdetési Mentorprogram?

A Facebook Hirdetési Mentorprogram kifejezetten azoknak ajánlott, akik:

✅Rendelkeznek már Facebook oldallal és hirdetéskezelővel.

✅Ismerik a közösségi média alapjait, de szeretnék jobban kihasználni a Facebook hirdetések erejét.

✅Felismerik, hogy a hatékony Facebook hirdetések kulcsszerepet játszanak egy sikeres vállalkozásban.

✅Nyitottak az új tanulásokra és készen állnak arra, hogy gyakorlati tudást szerezzenek a Facebook hirdetések létrehozásáról, optimalizálásáról és értékeléséről.

És kinek nem?

❌Akik még nem rendelkeznek Facebook oldallal és hirdetéskezelővel.

❌Akik nem szeretnének időt és erőforrást fektetni a hirdetésekbe.

❌Akik nem hajlandók változtatni jelenlegi marketing stratégiájukon, annak ellenére, hogy nem hozza a várt eredményeket.

Kérlek, légy tudatában, hogy a Facebook hirdetések hatékony felhasználása elkötelezettséget és hosszú távú gondolkodást igényel. Ha készen állsz arra, hogy a saját kezedbe vedd a vállalkozásod marketingjét, ez a program éppen neked szól!

Gyakori kérdések

Ha szeretnél jelentkezni a programba, kattints valamelyik zöld gombra az oldalon. Ekkor a mentor program termék oldalra jutsz, hiszen ezt egy virtuális termékként meg tudod vásárolni! Tedd a kosárba, a fizetés oldalon válasz ki a fizetési módot. Sikeres fizetés után, számla érkezik az e-mail címedre és a további információk is ebben az e-mailben várnak téged! 

A csoport maximum létszáma 10 fő! Fontos, hogy mindenkire elég idő jusson, minden kérdésre legyen idő válaszolni, ezért ez a max. létszám. 

Igen, a 4 hét alatt folyamatosan és utána is +3 hónapig még! 

Az óra visszanézhető, a saját tempódban is tudsz haladni, de érdemesebb a csoporttal együtt. 

Online fogunk találkozni, Google Meeten. A linket a résztvevők megkapják e-mailben és minden héten érkezik az emlékeztető e-mail, a  házikat is küldöm minden alkalom után! 

Az óra 90 perc hosszú és ezután amennyit tudsz, gyakorolj a saját érdekedben!

A fizetés a jelentkezés után történik. A fizetés Barionon keresztül kártyával és átutalással is lehetséges. 

Tudásra nincs, de Facebook oldalra és hirdetéskezelőre igen!

A résztvevőkre vonatkozó szabályzat itt érhető el: link

Írj emailt az info@szucsdora.hu címre!