MicsodaNők!
Ügyfélszerző Mentorprogram Női Vállakozók részére

13 hét alatt ügyfélmágnes vállalkozásod lesz – Készen állsz?

✔️Személyre szabott marketing stratégia – Téged és vállalkozásodat helyezzük a középpontba.

✔️Online, rugalmas tanulás – Tanulj a saját tempódban, kényelmesen, otthonról.

✔️Gyakorlati tudás, azonnali eredményekkel – Valós eszközökkel növeld bevételeidet gyorsan.

✔️Élő, interaktív támogatás – Közvetlenül tőlem, egy tapasztalt mentoráltól kapod a segítséget.

✔️Szerezz több időt a családodnak – Hatékony rendszerekkel kevesebb időt kell a munkára szánnod.

✔️Valós piaci kihívásokra válaszok – Tanuld meg, hogyan legyél versenyképes a mai piacon.

Küzdesz a vállalkozásod fejlődésével és profitnöveléssel?"

😔Kevesebb idő a családra? A munka elnyeli az idődet, és kevesebb marad a családodra és magadra?

😔Vevőszerzési nehézségek? Nehéz új vevőket találni, és nem tudod, hogyan növeld hatékonyan az ügyfélkört?

😔Profitcsökkenés az infláció miatt? Az infláció nyomasztja a vállalkozásodat, és nehéz tartani a lépést a növekvő költségekkel?

😔Áremelési dilemmában vagy? Aggódsz, hogy az áremelés elriasztja az ügyfeleket, miközben a profitod fogy?

😔Túl sok a verseny? Úgy érzed, egyre több versenytársad van, és nehezen tűnsz ki a tömegből?

Ne aggódj, itt a remény! Figyelj most ide, mert megmutatom, hogyan segíthet a MicsodaNők mentorprogram abban, hogy ügyfélszerző rendszereddel magasabb bevételt érj el!

A MicsodaNők mentorprogram: A megoldás minden marketing kihívásodra

Képzeld el, hogy vállalkozásodban végre nem az infláció vagy a verseny miatt aggódsz, hanem azon tűnődsz, hogyan kezeld a megnövekedett ügyfélszámot és profitot. A ‘MicsodaNők!’ mentorprogrammal pont ezt érheted el. Ez nem csak egy tanfolyam; ez egy útmutató, ami lépésről lépésre vezet végig a vevőszerzési folyamaton. Mi lenne, ha többé nem kellene aggódnod az áremelés vagy az ügyfélszerzés miatt? Itt a lehetőség, hogy megtanuld, hogyan építsd fel az online jelenléted és hogyan vonzd magadhoz a tökéletes ügyfeleket – mind ezt kényelmesen, online, személyre szabottan.

Gondoltad volna, hogy a vállalkozásod profitja és az ügyfélszerzés egyszerre növekedhet? Kíváncsi vagy, hogyan érheted ezt el a ‘MicsodaNők!’ mentorprogrammal?

💻 Személyre szabott marketing terv: Te és a vállalkozásod lesz a középpontban

💻 Kényelmes, online tanulás: Saját tempódban, otthonról fejlesztheted üzletedet

💻 Gyakorlatias, azonnal alkalmazható tudás: Érezd a különbséget már a program alatt

💻 12 hét alatt teljes átalakulás: Légy részese egy intenzív, eredményorientált folyamatnak

💻 Élő támogatás és közvetlen kapcsolat: Mindig lesz valaki, aki segít a nehéz pillanatokban

Nézd meg a videót, amiben elmesélem egy kis közönségnek, hogy miért alkottam meg ezt a programot, kinek szól és mi a célom vele:

Nézd meg a webinárt ami a témában készült:

Ez a program pont Neked való ha: szeretnél felszabadulni a marketing kihívások alól és több időt tölteni azzal, ami igazán számít és magadra ismersz az alábbi pontokban:

👩 A Szakmai Feladatokra Összpontosító:
Ha Te inkább a szakmai munkádra szeretnél koncentrálni, és egy megbízható ügyfélszerző rendszert keresel, ez a program Neked szól.

👩 A Gyors Haladást Kereső: Ha nincs időd és energiád a próbálkozásokra, és hatékonyan szeretnél előre haladni, akkor ebben a programban megtalálod a megoldást.

👩 Az Elégedett Ügyfeleket Kereső: Ha fontos számodra az elégedett, visszatérő ügyfélkör és szeretnéd megtalálni a potenciális vásárlóidat, itt a helyed.

Kíváncsi vagy a 'MicsodaNők!' tartalmára? Szeretnéd tudni, hogy mit kapsz, ha csatlakozol a 'MicsodaNők!' mentorprogramhoz?

Vevőszerző Rendszerek Bemutatása: Megmutatom, hogyan építheted fel saját vevőszerző rendszered, ami növeli ügyfeleid számát és profitodat; Egy hatékony rendszer, amely segít a vállalkozásod növekedésében.

Célközönség Elemzése: Tanuld meg, hogyan határozd meg és értsd meg a célközönségedet; Személyre szabott marketingstratégiával elérheted az ideális ügyfeleket.

Weboldal- és Hirdetéskezelés: Megtanítunk a hatékony weboldal- és hirdetéskezelésre; Emeld vállalkozásodat új szintre online marketing technikákkal.

Stratégiai és Gyakorlati Tanácsadás: Kapj személyre szabott tanácsokat és gyakorlati útmutatást; Légy részese egy támogató és interaktív tanulási folyamatnak.

Piackutatás és Webinárok, Nyílt napok, Kihívások Létrehozása: Tanulj meg mindent a piackutatástól a rendszerek létrehozásáig; Válj az online marketing szakértőjévé, aki magabiztosan növeli vállalkozása jelenlétét és eladásait.

LinkedIn profil létrehozása és gyakorlati útmútató szakértői segítséggel! 

Időtartam: 13 hét intenzív tanulás és fejlődés vár rád

Részletes tematika:

Kattints a képre a nagyításhoz!

Ismerd meg a LinkedIN specialistánkat:

Petkovics Alexandra vagyok és nem túlzok, ha azt állítom, hogy az üzleti világ nevelt fel. Így nem volt kérdés, hogy az online marketingen belül melyik felületre specializálódom. A kezdetek után, a LinkedIn lett az a platform, ahol megbízóimat – legyen szó cégekről vagy személyes márkákról – képviselem. Szeretem a kihívásokat, viszont nem ijedek meg az újtól.

Ez abban is megmutatkozik, hogy ügyfeleim céljait a legkülönbözőbb iparágakon belül (felszámolási szakértő, audiovizuális szakember, nyomdaipari szakértő, ügyvéd, IT szakértő, coach stb.) sikeresen és eredményesen megvalósítottuk. Nagy öröm számomra, hogy mára már több tucat vállalkozónak segítettem a növekedésben.
 
Az elmúlt évek alatt több olyan komoly üzletemberrel is sikeresen tárgyaltam, akikhez a LinkedIn segítsége nélkül soha nem jutottam volna el. Ehhez a sikerhez az is hozzátartozik, hogy ebből nem egy olyan személy van, aki kifejezetten egy általam írt poszt vagy blog cikk miatt vette fel velem a kapcsolatot, és kérte, hogy dolgozzunk együtt.

A MicsodaNők! mentorprogram keretein belül két alkalommal fogunk találkozni. Az első alkalommal megismerkedünk tüzetesen a LinkedInnel, mint felülettel, illetve tartalom és network stratégiai tippekkel is készülök, melyek azonnal beépíthetőek a mindennapokba. A második alkalommal pedig elkészítjük a kulcsrakész profilotokat, amely már önmagában garantált üzleti potenciálokat hordoz magában

Hallgasd meg, mit mondanak a 'MicsodaNők!' résztvevői!

Pálffy Zsanett
@tündérország
Tovább olvasom
"Nagyon jól felépített tananyag, követhető és visszanézhető. Külön kiemelném, hogy nem annyiból állt, hogy megkaptuk az anyagot, hanem folyamatos támogatás, kérdezési lehetőség is társul a folyamathoz."
Dr. Ágoston Júlai
@coach
Tovább olvasom
"Szuperül lett felépítve a a tanfolyam, nekem az egész tetszett."
Mester Zsuzsanna
@bokorkavendégház
Tovább olvasom
"Gyakorlatias, azonnal használható tudás, Dóri kedvessége, türelme, bármikor lehetett rá számítani, ha elakadtam, írt, válaszolt nagyon gyorsan."
Várkonyi Mercédesz
Várkonyi Mercédesz
@agyagfalak
Tovább olvasom
Szerintem az egész felépítése szuper. Ha valaki nem marad le, akkor a tanfolyam végére valóban ki tud építeni egy működő és jövedelmező rendszert. Én nem is vártam, hogy ennyire komplex lesz a képzés, számomra majdnem minden új téma volt.
Előző
Következő

Mi teszi egyedivé a 'MicsodaNők!' programot?"

Kíváncsi vagy, miért választanád a ‘MicsodaNők!’ programot a többi helyett? Fedezd fel, hogyan kínálunk többet, mint a konkurencia:

🥂 Személyre Szabott Tanácsadás: Itt nem csak elméletet tanulsz; konkrét, személyre szabott tanácsadást kapsz, hogy vállalkozásod valóban kiemelkedjen.

🥂 Interaktív és Támogató Közeg: Egy interaktív, élő mentorprogramban részesülsz, ahol nem csak tanulhatsz, hanem folyamatos támogatást és motivációt is kapsz a céljaid eléréséhez.

🥂 Gyakorlati, Azonnal Alkalmazható Tudás: Gyakorlatias tudás, amit azonnal hasznosíthatsz a vállalkozásodban, így gyorsabb eredményeket érhetsz el.

🥂 Átfogó Piackutatás és Online Marketing Ismeretek: Mélyreható piackutatást és modern online marketing technikákat mutatok, amelyekkel növelheted a láthatóságodat és az eladásaidat.

🥂 Hozzáférés a Legújabb Eszközökhöz és Stratégiákhoz: Hozzáférést biztosítok a legfrissebb digitális marketing eszközökhöz és stratégiákhoz, amelyekkel előnyt szerezhetsz a versenytársakkal szemben.

🥂 Zárt Facebook csoport: Kapcsolódni és kooperálni tudsz a program többi vállakozónőjével és akár üzleti együttműködéseket is köthettek.

Fedezd fel a 'MicsodaNők!' extra bónuszait több mint 100.000 forint értékben:

Ajándék MailChimp kurzus (ÉRTÉKE: 39.990 Ft): Kapj egy részletes MailChimp kurzust, amellyel könnyedén kezelheted email marketing kampányaidat. Hasznosítsd az email marketing erejét, hogy még több ügyfelet és bevételeket szerezz.

Facebook és Instagram hirdetési tanfolyam (ÉRTÉKE: 25.590 Ft): Sajátítsd el a Facebook és Instagram hirdetések titkait ebben a különleges tanfolyamban. Növeld vállalkozásod láthatóságát a közösségi médiában és szerezz több ügyfelet.

Bevezetés az online marketingbe kurzus (ÉRTÉKE: 12.990 Ft): Egy alapos bevezető kurzus az online marketing világába. Tudd meg, hogyan használhatod az online eszközöket a vállalkozásod előnyére.

Ajándék egyéni konzultáció (ÉRTÉKE: 28.000 Ft): Kapj egy személyre szabott konzultációt, ahol közösen dolgozhatunk ki egy stratégiát a vállalkozásod számára. Szerezz egyedi tanácsokat, hogy gyorsabban érd el a céljaidat.

A 'MicsodaNők!' 13 hetes mentorprogram most különleges áron elérhető,
csak 3x90.000 HUF, AZAZ 270.000 HUF!

Ezt az ajánlatot ne hagyd ki: A gyorsan döntők 15.000 forint kedvezményt kapnak.

Gondold meg, hogy ez a befektetés hogyan változtathatja meg a vállalkozásod jövőjét. Ne hagyj ki egy ilyen aranyat érő lehetőséget!

Csak a gyors döntéshozók kapnak extra kedvezményt! Ne maradj le a ‘MicsodaNők!’ mentorprogram különleges ajánlatáról!

A ‘MicsodaNők!’ mentorprogram nem csak a tudásodat, hanem a vállalkozásodat is fejleszti. Ne hagyj ki egy egyedülálló lehetőséget! Ha 24 órán belül döntesz a telefonos konzultáció után, 15.000 forint kedvezményt kapsz. Gondold át gyorsan, mert ez az ajánlat nem tart örökké. Készen állsz a vállalkozásod fejlődésére? Tedd meg az első lépést most!”

Milyen biztonságot kínál a 'MicsodaNők!'

Kíváncsi vagy, milyen garanciákat kínálunk a 'MicsodaNők!' mentorprogramban? Fedezd fel, hogy biztonságban érezd magad az úton! A 'MicsodaNők!' mentorprogram teljes biztonságot nyújt a befektetésedhez. Ha az első hét után úgy érzed, hogy a program nem felel meg az elvárásaidnak, garantálja a teljes díj visszatérítését. Ez a garancia biztosítja, hogy kockázatmentesen próbálhass ki valami újat és valóban megtaláld azt az értéket, amit keresel a vállalkozásodban. Vállaljuk a felelősséget a vállalkozásod fejlődéséért

Kinek nem való ez a program? 

❌Ha egy MLM rendszerben dolgozol, sajnos a ‘MicsodaNők!’ nem a legjobb választás számodra

❌Még nincs vállalkozásod? Akkor ezt a programot most még nem neked találtuk ki

❌Ha nem szeretnél költeni a marketingre, akkor ez a program nem lesz hatékony számodra

❌Nincs technikai érzéked és nem érzed magad képesnek önállóan technikai feladatok megoldására? Ebben az esetben a ‘MicsodaNők!’ nem lesz a legjobb fit

Mit tegyek, ha érdekel ez a program?

1.Kattints bármelyik gombra az oldalon és a következő oldalon egy kérdőívet fogsz találni amit ki kell töltened.

2. Ezután egy ingyenes 30 perces telefonos konzultációra kerül sor, ahol eldöntjük, neked való-e a program!

3.Ha igen, akkor megbeszéljük a program részleteit, adminisztrációs feladatokat illetve válaszolok a felmerült kérdéseidre is.

4.Ezután érkezik az első számla, aminek befizetése után bent vagy a programban! 

GYIK- Gyakori kérdések

A program heti egy élő online találkozóból áll, amely kb. 60-180 perc, plusz ajánljuk a tanultak gyakorlati alkalmazását, ami további néhány órát igényelhet.

A ‘MicsodaNők!’ Mentorprogram egy 13 hetes, intenzív tanulási és fejlődési utazás. Ez az időszak lehetővé teszi, hogy mélyrehatóan elsajátítsd az online marketing fortélyait, miközben lépésről lépésre építed fel a vállalkozásodat támogató vevőszerző rendszert.”

A  programok rendszeresen indulnak. 2024-ban január 30-án, április 23-én és szeptember 17-én. 

Igen, a részletfizetési lehetőség adott, a teljes díjat három részletben kell megfizetni. 3 x 90.000 ezer forintot, ahol az első részlet a program kezdés előtt és a második és harmadik 4-4 hét múlva esedékes. 

Az élő online találkozókon lehetőséged van kérdéseket feltenni, és személyre szabott segítséget kapsz. Emellett e-mailben is elérhető vagyok a további támogatásért. Valamint a közös, zárt Facebook csoporban is lehetőség van kérdezni és együtt tanulni.

A program során konkrét eszközöket és technikákat tanulsz meg, amelyek segítségével nyomon követheted a marketing tevékenységeid hatását és a bevételnövekedést.

Díjazás: „A ‘MicsodaNők!’ Mentorprogram díja összesen 270.000 forint, amely három egyenlő részletben, azaz 90.000 forintot háromszor fizetendő. Ezt a rugalmas fizetési struktúrát azért alakítottam ki, hogy mindenki számára megkönnyítsük a program elérhetőségét.

Fizetési Módok: „A részletek fizetése történhet Barionos kártyás fizetéssel vagy banki átutalással, a számla alapján. Minden részleteket tartalmazó számlát biztosítunk, hogy a fizetési folyamat átlátható és egyszerű legyen.

Biztosítok egy ‘elégedettségi garanciát’, amely lehetővé teszi, hogy az első hét után dönthess a program folytatásáról. Ha úgy érzed, hogy nem felel meg a várakozásaidnak, teljes visszatérítést kapsz.

Válasz: Természetesen! A ‘MicsodaNők!’ Mentorprogram minden órája rögzítésre kerül, így ha nem tudsz részt venni élőben, vagy szeretnéd újra átnézni az anyagot, bármikor megteheted. Ez a rugalmasság segít abban, hogy a programot a saját ütemedben, a neked megfelelő időben tudd követni, biztosítva ezzel a lehető legjobb tanulási élményt.

Várlak szeretettel a MicsodaNők között!