3
Blog,  Marketing szolgáltatások

Mik azok az Instagram mutatószámok és melyik számít egy vállalkozásban?

Miért fontos az engangement -elkötelezettség mérőszám?

  1. A jó elkötelezettség elérése azt jelenti, hogy vállalkozása nagyobb valószínűséggel vonzza az új ügyfeleket és több üzletet szerez!
  2. Az elkötelezettség mértékének figyelemmel kísérése segíthet néhány piackutatásban, hogy jobban megértsék ügyfeleiket és érdekeiket.
  3. Hitelesség biztosítása – Káros az üzleti vállalkozások számára, ha csak a magas követők számával törődnek, miközben nem dolgoznak a jó elkötelezettség fenntartása érdekében. Az ügyfelek figyelnek ezekre a dolgokra – ha egy vállalkozásnak sok követője van, de nem sokan kommentálják és kedvelik a bejegyzéseiket, az ügyfelek elgondolkodhatnak azon, hogy vannak-e hamis követőik. A jó Instagram elkötelezettségi arány fenntartása elősegíti vállalkozásának hitelesebbé tételét az ügyfelek számára.

Melyik a második legfontosabb Instagram mutató?

A videók megtekintésének száma. A videókkal ellátott Instagram-bejegyzések kétszer annyi elérést generálnak, mint a statikus fotós bejegyzések  

Meglepetés:

 A vállalkozások számára nem számít annyira, a követők száma. Igen, az idő múlásával továbbra is növelni szeretné a közösségét, de jobb, ha lassan növekszik a követőinek száma és fenntartja a magas elkötelezettségi arányt. Valójában, ha vállalkozásának sok olyan követője van, akik nem túl elkötelezettek, akkor ez rontja az elkötelezettség arányát, és a fiókját nem fogják olyan gyakran megtekinteni.

 

Ha érdekelnek a #hashtagek is, itt a teljes útmutató hozzájuk:

Hírlevélre felirakozás:

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük