Rólam

Bemutatkozom

Lukovics Dóri

1987.12.28. amikor megláttam a napvilágot, Nyíregyházán. Itt nőttem fel és élek is jelenleg.

Anya vagyok, van egy kisfiam, és a családban én vagyok az egyedüli vállalkozó. Azért is lettem az, mert ez adja meg a rugalmasságot anyaként. Hiszen sokszor nem lehet minden feladatot ellátni egy 8-5-ig tartó, iroda munka mellett.

Eredetileg anglisztika szakon végeztem 2011-ben. Majd 2012 és 2020 között multinacionális cégekben dolgoztam személyi majd vezetői asszisztensként, és főként az asszisztencia mellett a marketing és rendezvényszervezés volt a feladatom.

Az online marketinggel 2017-ben kezdtem el foglalkozni, először főleg a közösségi média felületeken, mint az Instagram és a Facebook, majd a blog írásával és az online hirdetésekkel is megismerkedtem. Végül megszereztem hivatalos diplomámat online marketing témában a Metropolitan Egyetemen,  ahol tapasztalt szakemberek és marketing ügynökségek vezetői voltak a tanáraim.

Jelenleg főként női vállalkozóknak segítek online marketing témában, vevőszerző rendszerek kiépítését és Facebook hirdetések kezelését vállalom valamint egyéni tanácsadásokat is tartok. Illetve vállalok Facebook, Insta és weboldal auditot, azaz elemzést, marketing és felhasználói szemmel. Két mentorprogramon fut jelenleg: az egyikben Facebook hirdetéskezelést tanulunk, a másikban vevőszerzést.

Interjú velem a CSPM-ban! Olvasd el, 3 perc! 🙂

Fun facts- ismerj meg jobban:

 

✔️Kedvenc mozgásformám a jóga, a futás és a súlyzós edzések 💪

✔️ Imádom az olasz konyhát, kedvenc ételem a bolognai spagetti 🍝

✔️3 testvérem van, 2 fiú és egy lány 💗

✔️Színésznőnek készültem 18 éves koromig 💃🏻

Ha szeretnél még többet megtudni róla és munkámról, kattints a képre itt bal oldalon és olvasd el a Csak Pozitívan Magazin számára készült interjút! 

Tanulmányok

Szakmai előmenetel

Két diplomám van : Anglisztika szakos bölcsész és Digitális Marketing szaktanácsadó
Szakmai tanfolyamok: Facebook hirdetéskezelés, MailChimp, DoMarketing UVF
Mindig próbálok naprakész lenni a marketingben, figyelem a nemzetközi szakmát, a piacot, a trendeket, hogy ügyfeleim számára a legfrissebb, leghatásosabb segítséget tudjam nyújtani.

2011-2020 Asszisztens, Személyi és Vezető asszisztens multinacionális cégekben (LEGO&COLOPLAST)
2017-2020 Virtuális Asszisztens, Social Media Manager
2021 Online marketing szaktanácsadó és kivitelező, hirdetési specialista

Hírlevélre feliratkozás itt: