Kezdő Virtuális Asszisztensek Kézikönyve

e-book

kezdő virtuális asszisztensek kézikönyve

E-book ami tartalmaz egy egész virtuális asszisztensi tréninget!
Miért vedd meg ezt a könyvet?

Ez a könyv, nem csak listák, tapasztalatok, tudás és munkafüzet egyben, ez a könyv a 0. lépéstől vezet végig téged az úton. Ha kezdő virtuális asszisztens vagy, mindképpen ez a te könyved!
A legjobb dolog amibe pénzt tehetsz, az a saját tanulmányaid és ez-általi fejlődésed!

Tudd meg a titkot!

Mindent a kezedbe adok, mint egy varázspálcát! Neked csak jól kell használnod!
Menni fog? 🙂

Ismerd a piacot

Kezdő virtuális asszisztensek tréningje egy kézikönyvbe zárva!
Őszinte leszek: Aki Virtuális Asszisztens szeretne lenni, az egyedül is el tud indulni, csak jó iránymutatásra van szüksége!
Nem kell drága tréning: rákerestem, most 30,000-40,000 forint között lehet vásárolni online képzést. Ezekből egy dolog hiányzik: KONKRÉT leírás, hogyan szerezz ügyfelet!

Mi a probléma?

Erre panaszkodnak a legtöbben akik most kezdtek el virtuális asszisztenciával dolgozni:

  • „Nem tudom, honnan lesz vevőm..
  • „Én nem tudom merre induljak el. „
  • „Nem tudom mit hirdessek. Hol.”
  • „Nem tudom, hogyan építsem fel a szolgáltatásaimat, áraimat, eszközeimet!”
  • „Azt mondták egy tréningen, hogy lépjek be Facebook csoportokba és majd onnan lesz vásárlóm.”

Felismerés

Magadra ismersz? Neked is nehéz első vagy új ügyfeleket szerezni? Akkor ez lesz a te megoldásod! Olvass tovább:
Ebben a kézikönyvben megtalálod az összeslépést amin ha végigmész, akár pár nap múlva, már az első ügyfeleknek dolgozol!

"A Kezdő virtuális asszisztensek kézikönyve egy számomra igen hasznos kapaszkodó. Segítségemre van a tervezésben, abban, hogy átgondoljam miben vagyok igazán jó, és sok-sok új dologgal ismertetett meg. Meleg szívvel tudom ajánlani mindazoknak, akik plusz pénzhez szeretnének jutni, vagy saját vállalkozásként virtuális asszisztensként szeretnének dolgozni. Plusz....Dóri segít, ha elakadok, válaszol a kérdéseimre, és sosem hagy egyedül 🙂"

Balogh Marika

"Az e-book hasznomra vált az indulásnál, tömör és velős, ugyanakkor részletes kézikönyvet kaptam. A checklistek és a kitölthető oldalak is jól jöttek, amikor megterveztem a vállalkozásomat. Köszönöm a munkádat!"

Mayer Zsuzsa

"Mint Marketinges csak ajánlani tudom az e-bookot! Nagyon összeszedett és igényes szép munka! Arról nem beszélve, hogy nagyon hasznos! A páromnak vettem és sok hasznos információ van benne! Csak rá néz ha valamiben elakadna és már probléma megoldva! "

Szabolcs

E-book kezdő virtuális asszistenseknek!

A kézikönyv!
HUF 3999 bruttó
  • 36 oldalod, 3. javított kiadás! Benne ajándékok és meglepetések!
Fizetési feltételek: a megrendelő lap beküldése után, számla készül és kerül a vevőhöz, a számlát utalással vagy SimplePay vagy PayPal-on keresztül lehet fizetni! 
Az e-book a sikeres fizetés után érkezik a vevő által megadott e-mail címre!
További kérdés, elakadás esetén kérlek írj e-mail: info@szucsdora.hu címre! Válaszolok 48 órán belül!
5 napos pénzvisszafizetési garancia: Ha nem azt kaptad a könyvtől amit ígértem: nem volt benne hasznos tudás és ehhez tartozó használható sablonok, minták, praktikák, amit fel tudtál használni, kérlek jelezd és én visszafizetem az árát! Barátokként válunk el!(Ez a garancia nem vonatkozik jelenleg már VA-ként működő kollégákra, VA cégekre! Csak teljesen kezdő VA-ra vonatkozik, hiszen a könyv is nekik szól!)