NŐI SZOLGÁLTATÁS ALAPÚ VÁLLALKOZÓKÉNT, HOGYAN LEHET NEKED KISZÁMÍTHATÓAN ÚJ VÁSÁRLÓD MINDEN HÓNAPBAN, ANÉLKÜL, HOGY EZ SOK IDŐDBE KERÜLNE?

Női, szolgáltatás alapú vállalkozóként, hogyan lehet neked kiszámíthatóan új vásárlód minden hónapban, anélkül, hogy ez sok idődbe kerülne?

dátum: 2024.01.16.

Jelentkezz a 2024.01.16-án érkező, élő, teljesen ingyenes webinárra, és tudd meg, hogyan lehet 90 nap alatt olyan rendszered, ami női szolgáltatás alapú vállalkozóként folyamatosan pénzt termel majd?

Amiről szó lesz: 

🗸 Legyél TE a #1: Ismerd meg azt a stratégiát, amellyel versenytársaid közül kiemelkedve, az első számú választás lehetsz az érdeklődők szemében. Elárulom, hogyan csábítsd el őket minőségi szolgáltatásoddal és ne árversennyel.

🗸 4 tévhit, ami gátol: Mi az a négy hamis elképzelés, ami megakadályozza, hogy kiemelkedj a tömegből?

🗸Igaz az, hogy a siker csak a piacon való elsőként való megjelenéstől, a hangosságtól vagy a pénztől függ?!

🗸 Hogyan marad időd a vállalkozásra és a családodra, az új ügyfelek szerzése mellett? Megmutatom a titkot!

🗸 Hogyan szereznek folyamatosan új ügyfeleket mások? Ez is kiderül! 

Webinárig hátralévő idő:

Nap
Óra
Perc

A webinár után kérdezési lehetőség!

Ha közben felmerült benned pár kérdés, amire a webinár esetleg nem adott választ, bátran kérdezd meg tőlem a webinár után!

Miért Szűcs Dóri webinárja lesz neked való?

„Online marketing tanácsadóként legtöbb ügyfelem női vállalkozó vagy üzlet tulajdonos. Az évek alatt megismertem a legfőbb problémáikat az online marketingben és megtanultam az ő nyelvükön szólni. Legtöbb együttműködés után barátság is kialakult, és ez a legnagyobb eredmény számomra, a marketing sikerek mellett!”

  • -Folyamatosan képzem magam online marketingből (most épp -Domán Zsolt UVF programjában veszek részt)
  • -CANVA videóim a YouTube-n első helyen állnak
  • -CANVA oktatóként dolgozom a Gerilla Mentor Klubban 
  • -Anya vagyok, tudom mit jelent gyerek mellett/után dolgozni

Miért Szűcs Dóri webinárja lesz neked való?

Női vállalkozóként, édesanyaként és online marketing tanácsadóként a saját bőrömön tapasztaltam meg, milyen kihívásokkal jár a vállalkozás indítása és üzemeltetése. Korántsem volt egyszerű, de nem hagytam abba. Nemcsak a saját vállalkozásom építettem, hanem folyamatosan tanultam is: elvégeztem a Metropolitan Egyetem Digitális Marketing szakát, és számos külföldi online tréningen vettem részt.

Immár számos helyen hívtak vendég oktatóként, így például a Gerilla Mentor Klubban Canva tréninget, az Excelneked oldalán is. 2022-ben elkészült a saját, online Mailchimp tréningem, mely a www.treningvallalkozoknak.hu oldalon érhető el. Továbbá, egy Facebook csoportot is létrehoztam a kolléganőmmel, Eventet Marketing Vikivel, melyben célunk a vállalkozók Facebook használatának támogatása.

Folyamatosan növekvő ügyfélkörrel büszkélkedhetek, és számos elégedett ügyféllel dolgozom együtt. Több száz Facebook hirdetést készítettem, rengeteg social media bejegyzést publikáltam, és számos marketing stratégiát dolgoztam ki az ügyfeleim számára. Folyamatosan szervezek webináriumokat és mentorprogramokat női vállalkozóknak, és az idei évben még egy televíziós műsorba is meghívtak szerepelni.

Nagy büszkeség számomra, hogy mára a Facebook oldalam követőszáma meghaladja az 1500 főt, az Instagram oldalamon pedig már több mint 1600 követőm van, a YouTube csatornámon pedig több mint 1400 feliratkozó követi a munkámat.