NŐI SZOLGÁLTATÁS ALAPÚ VÁLLALKOZÓKÉNT, HOGYAN LEHET NEKED KISZÁMÍTHATÓAN ÚJ VÁSÁRLÓD MINDEN HÓNAPBAN, ANÉLKÜL, HOGY EZ SOK IDŐDBE KERÜLNE?

NŐI SZOLGÁLTATÁS ALAPÚ VÁLLAlKOZÓKÉNT, HOGYAN LEHET NEKED KISZÁMÍTHATÓAN ÚJ VÁSÁRLÓD MINDEN HÓNAPBAN, ANÉLKÜL, HOGY EZ SOK IDŐDBE KERÜLNE?

dátum: 2023. 02. 15.

Jelentkezz a 2023.02.15-én érkező, élő, teljesen ingyenes webinárra, és tudd meg, hogyan lehet 60 nap alatt olyan rendszered, ami női szolgáltatás alapú vállakozóként folyamatosan pénzt termel majd?

Amiről szó lesz: 

🗸 nem varázslat, ez online marketing avagy a mennyi kell nekem a sok elérhető eszközből 

🗸 a Facebook a barátod, az Instagram a barátnőd, de a TikTokkal vigyázz! Miért mondom ezt neked? 

🗸 ha a nő boldog, mindenki boldog? Mitől lesz a TE célközönséged boldog? 

Nap
Óra
Perc
Másodperc
Nap
Óra
Perc

A webinár után kérdezési lehetőség!

Ha közben felmerült benned pár kérdés, amire a webinár esetleg nem adott választ, bátran kérdezd meg tőlem a webinár után!

Miért Szűcs Dóri webinárja lesz neked való?

“Online marketing tanácsadóként legtöbb ügyfelem női vállalkozó vagy üzlet tulajdonos. Az évek alatt megismertem a legfőbb problémáikat az online marketingben és megtanultam az ő nyelvükön szólni. Legtöbb együttműködés után barátság is kialakult, és ez a legnagyobb eredmény számomra, a marketing sikerek mellett!”

  • -Folyamatosan képzem magam online marketingből (most épp -Domán Zsolt UVF programjában veszek részt)
  • -CANVA videóim a YouTube-n első helyen állnak
  • -CANVA oktatóként dolgozom a Gerilla Mentor Klubban 
  • -Anya vagyok, tudom mit jelent gyerek mellett/után dolgozni

Miért Szűcs Dóri webinárja lesz neked való?

"Online marketing tanácsadóként legtöbb ügyfelem női vállalkozó vagy üzlet tulajdonos. Az évek alatt megismertem a legfőbb problémáikat az online marketingben és megtanultam az ő nyelvükön szólni. Legtöbb együttműködés után barátság is kialakult, és ez a legnagyobb eredmény számomra, a marketing sikerek mellett!"